HTML

Business time 在 Chengdu

2011 június 12. elrepültem Kínába a Szecsuán tartománybeli Chengdu-ba. A blog az egyhetes üzleti utamról szól. Igyekszem írni majd az üzletkötés részleteiről, a városról, az ottani emberekről és hangulatról.

Tartalomjegyzék

fácsézd ki

free counters

Archívum

A ti vakerotok

Licence

Creative Commons Licenc

2011.06.18. 05:24 mashbp

Szösszenetek

A belvárosban főleg a nevezetességek és a bevásárló negyed közelében Chengduban is fellelhetőek a nyomor jelei de persze más formában mint Budapesten. Először is hajléktalanságról itt nem beszélhetünk már csak az egy főre jutó lakások száma miatt sem, ellenben koldust és szegény teknősbékaárust ha elvétve is de láthatunk. Sajnos ez ügyben informálódni nem tudtam még de van egy gyanúm, hogy a rendészet nem nézi jó szemmel az ilyen tevékenységeket.

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

 

A szocializmus ellenére a városban helyet kapnak a multik (és tökéletesen megférnek a kis helyi vállalkozások mellet) persze ahogy a chips gyártók úgy a McDonalds is alkalmazkodik a helyi ízlésvilághoz. A legfrappánsabb beilleszkedési megoldás amivel találkoztam a Starbucks pagoda volt a teázók utcájában. 

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

 

Most megyek belevetem magam a szombati forgatagba este pedig kipróbálom, hogyan buliznak itt a fiatalok. Addig meg legyen itt egy-két random fotó.

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://chengdubusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr412994198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.06.18. 11:09:56

Ezek a madzagos teknősök! Sokadszorra nézem meg a képet és folyamatosan nevetnem kell. :D
süti beállítások módosítása